MegaWeekend Film1: The Hunger Games

MegaWeekend Film1: The Hunger Games

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
23 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Dit weekend: de volledige Hunger Games-reeks!

Dit MegaWeekend staat volledig in het teken van stoere chicks! Op vrijdag en zaterdag betreedt Jennifer Lawrence als de dappere Katniss de arena in de volledige serie van The Hunger Games. In een strijd om leven en dood moet ze niet alleen zelf zien te overleven, maar ook haar familie en geliefden beschermen voor de terreur van het Capitol.

Bijgekomen van de immense strijd om Panem? In Fashion Chicks wordt de verlegen Esmee halsoverkop beroemd als ze haar modecreaties onder een hip alter ego aan de wereld presenteert. Je ziet onder meer Liza Sips en Victoria Koblenko in deze polderversie van The Devil Wears Prada.

The Hunger Games - vrijdag 23 september om 20:30 uur
The Hunger Games: Catching Fire - vrijdag 23 september om 22:50 uur
The Hunger Games: Mockingjay Part 1 - zaterdag 24 september om 20:30 uur
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 - zaterdag 24 september om 22:30 uur
Fashion Chicks - zondag 25 september om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.