MegaWeekend Film1: The Hunger Games

MegaWeekend Film1: The Hunger Games

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
23 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Dit weekend: de volledige Hunger Games-reeks!

Dit MegaWeekend staat volledig in het teken van stoere chicks! Op vrijdag en zaterdag betreedt Jennifer Lawrence als de dappere Katniss de arena in de volledige serie van The Hunger Games. In een strijd om leven en dood moet ze niet alleen zelf zien te overleven, maar ook haar familie en geliefden beschermen voor de terreur van het Capitol.

Bijgekomen van de immense strijd om Panem? In Fashion Chicks wordt de verlegen Esmee halsoverkop beroemd als ze haar modecreaties onder een hip alter ego aan de wereld presenteert. Je ziet onder meer Liza Sips en Victoria Koblenko in deze polderversie van The Devil Wears Prada.

The Hunger Games - vrijdag 23 september om 20:30 uur
The Hunger Games: Catching Fire - vrijdag 23 september om 22:50 uur
The Hunger Games: Mockingjay Part 1 - zaterdag 24 september om 20:30 uur
The Hunger Games: Mockingjay Part 2 - zaterdag 24 september om 22:30 uur
Fashion Chicks - zondag 25 september om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…