MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
16 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. The Hateful Eight en Blended.

Om te beginnen kijk je op vrijdag de rake romantische komedie Blended, waarin Adam Sandler en Drew Barrymore elkaar na een rampzalige eerste date niet kunnen luchten of zien. Dus dan gaan ze maar samen op vakantie.

In het nieuwste meesterwerk van Quentin Tarantino zitten acht ongure types eveneens met elkaar opgescheept; zaterdag kijk je naar Oscarwinnaar The Hateful Eight.

Het weekend wordt lekker luchtig afgesloten met Bon Bini Holland, dé Nederlandse bioscoophit van dit jaar. De komiek Jandino Asporaat neemt in deze komedie maar liefst vijf rollen voor zijn rekening. Voor fans van zijn talkshow DINO zijn typetjes als Judeska en Rajesh een feest van herkenning!

Blended - vrijdag 16 september om 20:30 uur.
Hateful Eight - zaterdag 17 september om 20:30 uur.
Bon Bini Holland - zondag 18 september om 20:30 uur.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!