MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
16 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. The Hateful Eight en Blended.

Om te beginnen kijk je op vrijdag de rake romantische komedie Blended, waarin Adam Sandler en Drew Barrymore elkaar na een rampzalige eerste date niet kunnen luchten of zien. Dus dan gaan ze maar samen op vakantie.

In het nieuwste meesterwerk van Quentin Tarantino zitten acht ongure types eveneens met elkaar opgescheept; zaterdag kijk je naar Oscarwinnaar The Hateful Eight.

Het weekend wordt lekker luchtig afgesloten met Bon Bini Holland, dé Nederlandse bioscoophit van dit jaar. De komiek Jandino Asporaat neemt in deze komedie maar liefst vijf rollen voor zijn rekening. Voor fans van zijn talkshow DINO zijn typetjes als Judeska en Rajesh een feest van herkenning!

Blended - vrijdag 16 september om 20:30 uur.
Hateful Eight - zaterdag 17 september om 20:30 uur.
Bon Bini Holland - zondag 18 september om 20:30 uur.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.