MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

MegaWeekend Film1: o.a. The Hateful Eight

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
16 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. The Hateful Eight en Blended.

Om te beginnen kijk je op vrijdag de rake romantische komedie Blended, waarin Adam Sandler en Drew Barrymore elkaar na een rampzalige eerste date niet kunnen luchten of zien. Dus dan gaan ze maar samen op vakantie.

In het nieuwste meesterwerk van Quentin Tarantino zitten acht ongure types eveneens met elkaar opgescheept; zaterdag kijk je naar Oscarwinnaar The Hateful Eight.

Het weekend wordt lekker luchtig afgesloten met Bon Bini Holland, dé Nederlandse bioscoophit van dit jaar. De komiek Jandino Asporaat neemt in deze komedie maar liefst vijf rollen voor zijn rekening. Voor fans van zijn talkshow DINO zijn typetjes als Judeska en Rajesh een feest van herkenning!

Blended - vrijdag 16 september om 20:30 uur.
Hateful Eight - zaterdag 17 september om 20:30 uur.
Bon Bini Holland - zondag 18 september om 20:30 uur.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.