MegaWeekend Film1: Spectre en meer

MegaWeekend Film1: Spectre en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
30 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, actieknallers en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. Spectre.

Op vrijdag zijn Barry Atsma en Noortje Herlaar te zien in het hartverscheurende Knielen op een bed violen. In deze verfilming van Jan Siebelinks gelijknamige bestseller offert Hans Sievez alles op voor zijn strenge geloofsovertuigingen.

Schenk op zaterdag een goede martini in en zet je schrap voor de 24e Bondfilm. In Spectre neemt 007 (Daniel Craig) het op tegen een sinistere en geheimzinnige organisatie. Natuurlijk loopt hij daarbij weer een bloedmooie Bondgirl tegen het lijf: Monica Bellucci.

Je weekend sluit je af met het overrompelende oorlogsepos Testament of Youth. In deze verfilming van de memoires van Vera Brittain zijn Kit Harrington (Game of Thrones) en Alicia Vikander (The Danish Girl) te zien als hartstochtelijke geliefden ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

Knielen op een bed violen - vrijdag 30 september om 20:30 uur
Spectre - zaterdag 1 oktober om 20:30 uur
Testament of Youth - zondag 2 oktober om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.

Film1

Cinderella (2015)

Een glazen muiltje, draak van een stiefmoeder, etterbakken van stiefzusjes en natuurlijk een knappe prins: iedereen kent het beroemde Disney-sprookje Assepoester.