MegaWeekend Film1: Spectre en meer

MegaWeekend Film1: Spectre en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
30 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, actieknallers en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. Spectre.

Op vrijdag zijn Barry Atsma en Noortje Herlaar te zien in het hartverscheurende Knielen op een bed violen. In deze verfilming van Jan Siebelinks gelijknamige bestseller offert Hans Sievez alles op voor zijn strenge geloofsovertuigingen.

Schenk op zaterdag een goede martini in en zet je schrap voor de 24e Bondfilm. In Spectre neemt 007 (Daniel Craig) het op tegen een sinistere en geheimzinnige organisatie. Natuurlijk loopt hij daarbij weer een bloedmooie Bondgirl tegen het lijf: Monica Bellucci.

Je weekend sluit je af met het overrompelende oorlogsepos Testament of Youth. In deze verfilming van de memoires van Vera Brittain zijn Kit Harrington (Game of Thrones) en Alicia Vikander (The Danish Girl) te zien als hartstochtelijke geliefden ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

Knielen op een bed violen - vrijdag 30 september om 20:30 uur
Spectre - zaterdag 1 oktober om 20:30 uur
Testament of Youth - zondag 2 oktober om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt. Met Film1.

Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.