MegaWeekend Film1: Spectre en meer

MegaWeekend Film1: Spectre en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
30 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, actieknallers en films van eigen bodem! Met dit weekend o.a. Spectre.

Op vrijdag zijn Barry Atsma en Noortje Herlaar te zien in het hartverscheurende Knielen op een bed violen. In deze verfilming van Jan Siebelinks gelijknamige bestseller offert Hans Sievez alles op voor zijn strenge geloofsovertuigingen.

Schenk op zaterdag een goede martini in en zet je schrap voor de 24e Bondfilm. In Spectre neemt 007 (Daniel Craig) het op tegen een sinistere en geheimzinnige organisatie. Natuurlijk loopt hij daarbij weer een bloedmooie Bondgirl tegen het lijf: Monica Bellucci.

Je weekend sluit je af met het overrompelende oorlogsepos Testament of Youth. In deze verfilming van de memoires van Vera Brittain zijn Kit Harrington (Game of Thrones) en Alicia Vikander (The Danish Girl) te zien als hartstochtelijke geliefden ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

Knielen op een bed violen - vrijdag 30 september om 20:30 uur
Spectre - zaterdag 1 oktober om 20:30 uur
Testament of Youth - zondag 2 oktober om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.

Films & Series

Crime met een korreltje zout

Meestal lach je niet om een moord. Maar de komische actiefilms The Nice Guys en Inherent Vice krijgen dat min of meer toch voor elkaar. En weet je wat ook grappig is? Je ziet ze vanaf deze maand bij Film1!