MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
07 oktober 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en dramafilms! Dit weekend: Tammy, Bridge of Spies en Burnt.

Het weekend begint met een rampzalige roadtrip van Melissa McCarthy (Bridesmaids) en haar alcoholische oma in de komedie Tammy.

Zaterdag kijk je naar de gelauwerde spionagethriller Bridge of Spies, waarin Tom Hanks als advocaat een Russische spion (Mark Rylance) moet bijstaan. Rylance won een Oscar voor zijn indrukwekkende rol.

De zondag krijgt een culinair tintje met Bradley Cooper als topchef Adam Jones in de keukenkomedie Burnt. Jones is vastbesloten de Michelin-sterren die hij verspeelde door overmatig feesten en drugsgebruik terug te krijgen. Maar is de culinaire wereld wel zo blij met zijn terugkeer?

Tammy - vrijdag 7 oktober om 20:30 uur
Bridge of Spies - zaterdag 8 oktober om 20:30 uur
Burnt - zondag 9 oktober om 20:00 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.