MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
07 oktober 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en dramafilms! Dit weekend: Tammy, Bridge of Spies en Burnt.

Het weekend begint met een rampzalige roadtrip van Melissa McCarthy (Bridesmaids) en haar alcoholische oma in de komedie Tammy.

Zaterdag kijk je naar de gelauwerde spionagethriller Bridge of Spies, waarin Tom Hanks als advocaat een Russische spion (Mark Rylance) moet bijstaan. Rylance won een Oscar voor zijn indrukwekkende rol.

De zondag krijgt een culinair tintje met Bradley Cooper als topchef Adam Jones in de keukenkomedie Burnt. Jones is vastbesloten de Michelin-sterren die hij verspeelde door overmatig feesten en drugsgebruik terug te krijgen. Maar is de culinaire wereld wel zo blij met zijn terugkeer?

Tammy - vrijdag 7 oktober om 20:30 uur
Bridge of Spies - zaterdag 8 oktober om 20:30 uur
Burnt - zondag 9 oktober om 20:00 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.