MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

MegaWeekend Film1: Bridge of Spies & Tammy

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
07 oktober 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, komedies en dramafilms! Dit weekend: Tammy, Bridge of Spies en Burnt.

Het weekend begint met een rampzalige roadtrip van Melissa McCarthy (Bridesmaids) en haar alcoholische oma in de komedie Tammy.

Zaterdag kijk je naar de gelauwerde spionagethriller Bridge of Spies, waarin Tom Hanks als advocaat een Russische spion (Mark Rylance) moet bijstaan. Rylance won een Oscar voor zijn indrukwekkende rol.

De zondag krijgt een culinair tintje met Bradley Cooper als topchef Adam Jones in de keukenkomedie Burnt. Jones is vastbesloten de Michelin-sterren die hij verspeelde door overmatig feesten en drugsgebruik terug te krijgen. Maar is de culinaire wereld wel zo blij met zijn terugkeer?

Tammy - vrijdag 7 oktober om 20:30 uur
Bridge of Spies - zaterdag 8 oktober om 20:30 uur
Burnt - zondag 9 oktober om 20:00 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.