© 2014 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.
Guardians of the Galaxy
?

Guardians of the Galaxy

Vanaf 28 mei bij Film1

Terwijl The Avengers het kwaad op aarde bestrijden, verdedigt een bonte groep van roekeloze buitenaardse helden het gehele universum.

In tegenstelling tot Marvel-films als Iron Man, Thor en Hulk is het in Guardians of the Galaxy aan een groep relatief onbekende superhelden om het universum te beschermen. In de film volgen we Peter Quill, die als jongetje werd opgepikt door een buitenaards ruimteschip en in de jaren erna uitgroeit tot de ruimte-avonturier Star-Lord.

Als hij op een gegeven moment een bijzonder relikwie vindt, krijgt hij het aan de stok met Ronan, de machtige leider van het Kree-ras. Om uit de handen van Ronan te blijven, krijgt Star-Lord hulp van een bont gezelschap superhelden. Daartoe behoren onder meer Rocket, een tot de tanden bewapende wasbeer, het boommens Groot en de mysterieuze Gamora.

Guardians of the Galaxy wijkt af van de doorsnee Marvel-film, maar doet qua spektakel en humor zeker niet onder. Deze twee uur durende achtbaanrit heeft een aantal leuke twists, puik acteerwerk en meer diepgang dan je aanvankelijk zou denken. Bovendien spat de actie – zoals het goede superheldenfilm betaamt – werkelijk van het scherm af. Aanrader!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!