Fantastic Four

Fantastic Four

Vanaf 18 juni bij Film1

In Fantastic Four komen vier jonge wetenschappers door een ongeluk terecht in een ander universum. Hier ontwikkelen ze bijzondere krachten waarmee ze de aarde moeten redden.

In Fantastic Four, een eigentijdse verfilming van het bekende heldenteam, zien we hoe het leven van vier buitenbeentjes, Reed Richards, Ben Grimm, Sue Storm en haar 'broer' Johnny, compleet verandert als ze transporteren naar een ander universum en daar een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. De nieuwe krachten die ze daarbij krijgen, moeten ze onder controle zien te krijgen om zo de aarde te redden van een teruggekeerde vijand.

Deze reboot werd geregisseerd door Josh Trank (Chronicle) en heeft een talentvolle cast met onder meer Miles Teller, Michael B. Jordan en Kate Mara. Zij vertolken de rollen van respectievelijk Reed Richards, Johnny Storm en Sue Storm. Na de introductie van deze personages zijn het vooral actie en special effects die de boventoon voeren - zoals het een goede superheldenfilm betaamt!

Agenda

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.