Fantastic Four

Fantastic Four

Vanaf 18 juni bij Film1

In Fantastic Four komen vier jonge wetenschappers door een ongeluk terecht in een ander universum. Hier ontwikkelen ze bijzondere krachten waarmee ze de aarde moeten redden.

In Fantastic Four, een eigentijdse verfilming van het bekende heldenteam, zien we hoe het leven van vier buitenbeentjes, Reed Richards, Ben Grimm, Sue Storm en haar 'broer' Johnny, compleet verandert als ze transporteren naar een ander universum en daar een schokkende gedaanteverwisseling ondergaan. De nieuwe krachten die ze daarbij krijgen, moeten ze onder controle zien te krijgen om zo de aarde te redden van een teruggekeerde vijand.

Deze reboot werd geregisseerd door Josh Trank (Chronicle) en heeft een talentvolle cast met onder meer Miles Teller, Michael B. Jordan en Kate Mara. Zij vertolken de rollen van respectievelijk Reed Richards, Johnny Storm en Sue Storm. Na de introductie van deze personages zijn het vooral actie en special effects die de boventoon voeren - zoals het een goede superheldenfilm betaamt!

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

Gabriel Iglesias

Donderdag 21 september - 20.00 uur

De Amerikaanse stand-up comedian Gabriel Iglesias staat op 21 september 2017 in de Ziggo Dome met zi

John Legend

Vrijdag 22 september - 20.00 uur

Singer-songwriter John Legend komt in september en oktober terug naar Europa met zijn grootste tour

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?