© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Verse blockbusters bij Film1

Verse blockbusters bij Film1

The Hunger Games, The Hateful Eight en The Martian

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

The Hunger Games: Mockingjay – part 2

Vanaf 24 september bij Film1

Tijd voor de allesbepalende grande finale. Voor de laatste keer strijdt de moedige Katniss tegen de gluiperige president Snow. Nadat Katniss als 'spotgaai' is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op de president te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

Bekijk meer trailers onderaan dit artikel. 

The Martian

Vanaf 3 september bij Film1

Matt Damon schittert in The Martian als de hoogbegaafde astronaut Mark Watney, die alleen achterblijft op Mars na een allesvernietigende zandstorm. De volgende ruimtemissie naar de rode planeet staat pas over vier jaar op de planning. En aangezien niemand weet dat Mark nog leeft, zal hij het tot die tijd in zijn eentje moeten redden.

Hij probeert te overleven met de middelen die het ruimteschip achterliet. Maar met de beschikbare zuurstof- en voedselvoorraad zal hij sterven ver voor de nieuwe ruimtemissie hem bereikt. Gelukkig is Mark een begenadigd botanicus. “I’m going to science the shit out of this”, belooft hij in zijn videodagboek. En dat lukt hem aardig. Zo kweekt hij bijvoorbeeld aardappelen en creeërt hij met riskante, scheikundige experimenten water.

The Martian van regisseur Ridley Scott is een verfilming van het gelijknamige boek van Andy Weir. Damon, die voor wat verrassend lollige momenten zorgt, won een Golden Globe voor zijn rol.

The Hateful Eight

Vanaf 17 september bij Film1

Acht heetgebakerde bezoekers veranderen een gezellige herberg in een ‘hateful’ etablissement. Een typische Tarantino-film met bijna drie uur lang sterke dialogen en zinvol geweld.

Een paar jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog slingert een koets door het winterse landschap van Wyoming richting Red Rock. Premiejager John Ruth wil zijn gevangene Daisy Domergue in het stadje afleveren. Onderweg stuiten ze op de beruchte collega-premiejager Major Marquis Warren (gespeeld door Samuel L. Jackson) en Chris Mannix, die beweert de nieuwe sheriff van Red Rock te zijn.

Een sneeuwstorm dwingt het gezelschap te schuilen in Minnie’s Haberdashery. Maar in plaats van Minnie, treffen ze in deze herberg een viertal vreemdelingen. Een Mexicaan genaamd Bob; de beul van Red Rock (Tim Roth, Reservoir Dogs); de zwijgzame cowboy Joe Gage (Michael Madsen, Kill Bill) en de voormalige Confederatie-generaal Sanford Smithers. Terwijl de storm voortraast, beseffen de acht reizigers dat deze tussenstop weleens hun eindstation kan worden.

Meer films en series bij Film1

  • Daddy’s Home - vanaf 4 september
  • Mad Men - seizoen 7 vanaf 8 september 
  • De Boskampi’s - vanaf 10 september 
  • Blended - vanaf 16 september 
  • The Paradise Suite - vanaf 22 september 
?
?
Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september - 05.00 uur

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Lady Gaga

Dinsdag 3 oktober

Lady Gaga staat op 3 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 13 feb

F1 Grand Prix van Japan

Vrijdag 6 oktober

Max Verstappen werd hier vorig jaar tweede. Hamilton en Vettel hebben het in het verleden ook wel go

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?