© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Verse blockbusters bij Film1

Verse blockbusters bij Film1

The Hunger Games, The Hateful Eight en The Martian

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

The Hunger Games: Mockingjay – part 2

Vanaf 24 september bij Film1

Tijd voor de allesbepalende grande finale. Voor de laatste keer strijdt de moedige Katniss tegen de gluiperige president Snow. Nadat Katniss als 'spotgaai' is uitgegroeid tot het symbool van de revolutie, beginnen zij en District 13 aan een totale oorlog tegen Snow en het autocratische Capitool. Samen met haar naaste vrienden (Gale, Finnick en Peeta) waagt ze haar leven om een moordaanslag op de president te ensceneren, voor wie de vernietiging van Katniss een ware obsessie is geworden.

Bekijk meer trailers onderaan dit artikel. 

The Martian

Vanaf 3 september bij Film1

Matt Damon schittert in The Martian als de hoogbegaafde astronaut Mark Watney, die alleen achterblijft op Mars na een allesvernietigende zandstorm. De volgende ruimtemissie naar de rode planeet staat pas over vier jaar op de planning. En aangezien niemand weet dat Mark nog leeft, zal hij het tot die tijd in zijn eentje moeten redden.

Hij probeert te overleven met de middelen die het ruimteschip achterliet. Maar met de beschikbare zuurstof- en voedselvoorraad zal hij sterven ver voor de nieuwe ruimtemissie hem bereikt. Gelukkig is Mark een begenadigd botanicus. “I’m going to science the shit out of this”, belooft hij in zijn videodagboek. En dat lukt hem aardig. Zo kweekt hij bijvoorbeeld aardappelen en creeërt hij met riskante, scheikundige experimenten water.

The Martian van regisseur Ridley Scott is een verfilming van het gelijknamige boek van Andy Weir. Damon, die voor wat verrassend lollige momenten zorgt, won een Golden Globe voor zijn rol.

The Hateful Eight

Vanaf 17 september bij Film1

Acht heetgebakerde bezoekers veranderen een gezellige herberg in een ‘hateful’ etablissement. Een typische Tarantino-film met bijna drie uur lang sterke dialogen en zinvol geweld.

Een paar jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog slingert een koets door het winterse landschap van Wyoming richting Red Rock. Premiejager John Ruth wil zijn gevangene Daisy Domergue in het stadje afleveren. Onderweg stuiten ze op de beruchte collega-premiejager Major Marquis Warren (gespeeld door Samuel L. Jackson) en Chris Mannix, die beweert de nieuwe sheriff van Red Rock te zijn.

Een sneeuwstorm dwingt het gezelschap te schuilen in Minnie’s Haberdashery. Maar in plaats van Minnie, treffen ze in deze herberg een viertal vreemdelingen. Een Mexicaan genaamd Bob; de beul van Red Rock (Tim Roth, Reservoir Dogs); de zwijgzame cowboy Joe Gage (Michael Madsen, Kill Bill) en de voormalige Confederatie-generaal Sanford Smithers. Terwijl de storm voortraast, beseffen de acht reizigers dat deze tussenstop weleens hun eindstation kan worden.

Meer films en series bij Film1

  • Daddy’s Home - vanaf 4 september
  • Mad Men - seizoen 7 vanaf 8 september 
  • De Boskampi’s - vanaf 10 september 
  • Blended - vanaf 16 september 
  • The Paradise Suite - vanaf 22 september 
?
?
Agenda

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.