© 2014 Dutch FilmWorks. All Rights Reserved.
Actiefilms in april

Actiefilms in april

Deze maand zie je bloedstollende actie bij Film1. Geniet van The November Man, Dark Places en meer.

The November Man

Keiharde actie. Dat is waar The November Man om draait. Voormalig CIA-agent Peter Devereaux, gespeeld door Pierce Brosnan (ex-James Bond), wordt gevraagd om nog één laatste klus te klaren. Hij krijgt de opdracht belastende informatie over een Russische presidentskandidaat in handen te krijgen. Maar de undercovermissie verloopt minder soepel dan gehoopt. Iedereen blijkt een dubbelspel te spelen en niemand is te vertrouwen.

Dark Places

Dark Places is een verfilming van het tweede boek van voormalig journaliste Gillian Flynn, die veel lof kreeg voor het eveneens verfilmde Gone Girl. Het verhaal gaat over Libby Day (Charlize Theron), de enige overlevende van een beruchte familieslachting in Kansas. Haar moeder en zusjes werden op gruwelijke wijze afgeslacht door haar eigen broer Ben. Als enige getuige was Libby op 7-jarige leeftijd verantwoordelijk voor de veroordeling van haar kwaadaardige broer. Het verleden laat haar niet los en ze schrijft zelfs een bestseller over haar gruwelijke familiehistorie. Dan wordt ze benaderd door een groep amateurdetectives. Was het echt haar broer die tot deze daad in staat was? Libby duikt opnieuw in haar verleden en stukje bij beetje komt de duistere waarheid aan het licht.

Hot Pursuit

Twee drama queens in één film: Reese Witherspoon en Sofia Vergara. Witherspoon kruipt in de huid van de perfectionistische en knullige politieagente Rose Cooper. Ze krijgt de opdracht om de sexy weduwe van een maffiabaas (gespeeld door Vergara) te beschermen en naar Dallas te begeleiden. Hier moet ze getuigen tegen een linke drugsbaron. Hoewel Rose alles volgens het boekje doet, gaat het helemaal mis. Ze raken verwikkeld in een vuurgevecht en slaan op de vlucht. Hoewel ze elkaar niet kunnen uitstaan, maken ze samen een noodgedwongen en hilarische roadtrip door Texas, op de hielen gezeten door huurmoordenaars en politieagenten.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.