© 2014 Dutch FilmWorks. All Rights Reserved.
Actiefilms in april

Actiefilms in april

Deze maand zie je bloedstollende actie bij Film1. Geniet van The November Man, Dark Places en meer.

The November Man

Keiharde actie. Dat is waar The November Man om draait. Voormalig CIA-agent Peter Devereaux, gespeeld door Pierce Brosnan (ex-James Bond), wordt gevraagd om nog één laatste klus te klaren. Hij krijgt de opdracht belastende informatie over een Russische presidentskandidaat in handen te krijgen. Maar de undercovermissie verloopt minder soepel dan gehoopt. Iedereen blijkt een dubbelspel te spelen en niemand is te vertrouwen.

Dark Places

Dark Places is een verfilming van het tweede boek van voormalig journaliste Gillian Flynn, die veel lof kreeg voor het eveneens verfilmde Gone Girl. Het verhaal gaat over Libby Day (Charlize Theron), de enige overlevende van een beruchte familieslachting in Kansas. Haar moeder en zusjes werden op gruwelijke wijze afgeslacht door haar eigen broer Ben. Als enige getuige was Libby op 7-jarige leeftijd verantwoordelijk voor de veroordeling van haar kwaadaardige broer. Het verleden laat haar niet los en ze schrijft zelfs een bestseller over haar gruwelijke familiehistorie. Dan wordt ze benaderd door een groep amateurdetectives. Was het echt haar broer die tot deze daad in staat was? Libby duikt opnieuw in haar verleden en stukje bij beetje komt de duistere waarheid aan het licht.

Hot Pursuit

Twee drama queens in één film: Reese Witherspoon en Sofia Vergara. Witherspoon kruipt in de huid van de perfectionistische en knullige politieagente Rose Cooper. Ze krijgt de opdracht om de sexy weduwe van een maffiabaas (gespeeld door Vergara) te beschermen en naar Dallas te begeleiden. Hier moet ze getuigen tegen een linke drugsbaron. Hoewel Rose alles volgens het boekje doet, gaat het helemaal mis. Ze raken verwikkeld in een vuurgevecht en slaan op de vlucht. Hoewel ze elkaar niet kunnen uitstaan, maken ze samen een noodgedwongen en hilarische roadtrip door Texas, op de hielen gezeten door huurmoordenaars en politieagenten.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?