Annuleer
© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
<strong>Film1</strong>
?

Film1

 

Bij Film1 zie je altijd de mooiste filmpremieres. Welke? Dat ontdek je op deze pagina.

Zin om een potje mee te knallen met een actiefilm, te griezelen met een spannende thriller of om lekker te kleffen met je vriend(in) tijdens een romcom? Check dan hieronder de laatste toevoegingen van Film1. Bekijk nieuwste blockbusters en grootste Nederlandse films op vijf kanalen. Of On Demand op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone. Je bepaalt zelf wat én hoe je kijkt.

Kijk de nieuwste blockbusters en grootste Nederlandse films met Film1!

Bestel nu Film1
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Het vervolg van Vikings seizoen 4

Brul en plunder verder met het tweede deel van Vikings seizoen 4. Ragnar is terug in Kattegat, maar niet voor lang. Hij wil wraak nemen op koning Ecbert van Wessex. Maar is dat wel zo’n goed idee?

© 2016 Entertainment One Benelux. All rights reserved.
Film1

De Helleveeg

De wilde Tiny maakt diepe indruk op haar jongere neef Albert. Tegelijkertijd worstelt ze met haar verleden. Naar de gelijknamige roman van A. F. Th. Van der Heijden.

© 2015 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
Film1

Kijk in zes dagen 12 Star Trek-films!

Kijk in zes dagen 12 Star Trek-films! Ga aan boord van de USS Enterprise en reis onder leiding van captain Kirk en Picard naar alle uithoeken van het universum. Van 8 t/m 13 november bij Film1. Scotty, beam us up!

©2016 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
Film1

10 Cloverfield Lane

In het grootste geheim gemaakt, was 10 Cloverfield Lane - het zijdelingse vervolg op de scifi-hit ‘Cloverfield’ - de verrassing van het jaar. Een John Goodman in topvorm speelt een doomsday prepper die in zijn bunker twee gasten gevangen houdt voor hun eigen bestwil. De grote vraag: wat is er buiten precies gaande?

© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
Film1

The Revenant

Beleef de ontberingen van een voor dood achtergelaten kolonist die op wraak zint. Leonardo DiCaprio won een Oscar voor zijn rol. Vanaf 26 november bij Film1.

Nieuws
© 2015 ABC Distribution. All Rights Reserved
© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.