Annuleer
© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
Film1
?

Film1

 

Bij Film1 zie je altijd de mooiste filmpremieres. Welke? Dat ontdek je op deze pagina.

Zin om een potje mee te knallen met een actiefilm, te griezelen met een spannende thriller of om lekker te kleffen met je vriend(in) tijdens een romcom? Check dan hieronder de laatste toevoegingen van Film1. Bekijk nieuwste blockbusters en grootste Nederlandse films op vijf kanalen. Of On Demand op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone. Je bepaalt zelf wat én hoe je kijkt.

Kijk de nieuwste blockbusters en grootste Nederlandse films met Film1!

Bestel nu Film1
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.

Film1

Cinderella (2015)

Een glazen muiltje, draak van een stiefmoeder, etterbakken van stiefzusjes en natuurlijk een knappe prins: iedereen kent het beroemde Disney-sprookje Assepoester. 

© 2016 Lumière Home Entertainment. All rights reserved.
Film1

The Fall - seizoen 3

Aan het eind van het seizoen 2 werd de meedogenloze seriemoordenaar Paul Spector geveld door een kogelregen. Grote vraag: legt hij daadwerkelijk het loodje? Je ziet het in december in het nieuwe seizoen.

© 2015 ABC Distribution. All Rights Reserved
Film1

Carol

Liefdesdrama over een verboden liefde tussen twee vrouwen in het New York van de bekrompen jaren '50. Met Rooney Mara en Cate Blanchett. Vanaf 6 november bij Film1.

© 2014 Walt Disney Studios Motion Pictures. All Rights Reserved.
Film1

Into the Woods

Betoverend sprookje met Meryl Streep als boze heks. Met o.a. Emily Blunt, Anna Kendrick, Johnny Depp en James Corden. Vanaf 12 november bij Film1. 

Nieuws