Film1
?

Film1

 

Bij Film1 zie je altijd de mooiste filmpremieres. Welke? Dat ontdek je op deze pagina.

Zin om een potje mee te knallen met een actiefilm, te griezelen met een spannende thriller of om lekker te kleffen met je vriend(in) tijdens een romcom? Check dan hieronder de laatste toevoegingen van Film1. Bekijk nieuwste blockbusters en grootste Nederlandse films op vijf kanalen. Of On Demand op je tv, pc, laptop, tablet of smartphone. Je bepaalt zelf wat én hoe je kijkt.

Kijk de nieuwste blockbusters en grootste Nederlandse films met Film1!

Bestel nu Film1
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.