Laatste maand!

Laatste maand!

Oei! Je hebt nog maar 1 maand om de volgende series te zien bij MyPrime. Geniet nog enkele weken van Devious Maids seizoen 1-2, Missing seizoen 1, Mixology seizoen 1 en Perception seizoen 1-2. Lees snel verder.

Devious Maids - Seizoen 1-2

In deze komische dramaserie volg je de vier latina poetsvrouwen Rosie, Carmen, Zoila en Marisol. Ze werken allemaal voor rijke acteurs en zakenlui in Hollywood. Hun leven neemt een vreemde wending wanneer collega Flora wordt vermoord. Wanneer Marisol haar intrede maakt als nieuwe poetshulp en allerlei vragen begint te stellen over de moord, weigeren de andere dames iets los te laten. Marisol blijkt namelijk een dubbele agenda te hebben…


Missing S1

Op 8-jarige leeftijd zag Michael met eigen ogen hoe zijn vader, CIA-agent Paul Winstone, vermoord werd. Nu, 10 moeilijke jaren later, krijgt hij de buitenkans om in Rome te studeren. Met frisse tegenzin laat zijn moeder Becca hem gaan, maar al snel gaat het mis. Michael is twee weken spoorloos en blijkt ontvoerd te zijn. Becca twijfelt geen moment en trekt direct naar de Italiaanse hoofdstad om te speuren naar aanwijzingen. Haar vindingrijkheid, vaardigheden en vastberadenheid worden hier flink op de proef gesteld, maar de liefde van een moeder kent geen grenzen.


Mixology - Seizoen 1

Eén bar. Eén nacht. Tien vrijgezellen.

Welkom bij Union: een hippe bar in Manhattan en een prima plek voor de tien singles die de hoofdrol vervullen in deze serie. Een van hen is Tom, net gedumpt door zijn verloofde en al tien jaar niet meer de stad in geweest. Zijn beste vrienden Cal (knap en zelfverzekerd) en Bruce (vlotte babbel) brengen hem terug in de wereld van het daten. Geen gemakkelijke opgave in een bar vol merkwaardige figuren.


Perception - Seizoen 1-2

De briljante geest van Dr. Daniel Pierce is beschadigd door hallucinaties. Een geschenk uit de hemel. De waanbeelden laten hem namelijk verbinding leggen tussen zijn bewustzijn en onderbewustzijn. Daardoor is hij in staat om de FBI te helpen bij het oplossen van zeer complexe moordzaken. Om goed te functioneren moet Pierce echter wel een strak schema volgen, wat soms leidt tot grappige en ongemakkelijke situaties. Wanneer het voor Pierce teveel wordt, keert hij in zichzelf met zijn favoriete muziek en kruiswoordpuzzels om de druk te verlichten. Zijn assistent Max Lewicki doet er alles aan om Pierce in het gareel te houden. Daarvoor moet hij soms tot het uiterste gaan.