Annuleer

ABC Studios

De meest sensationele series bij Movies & Series XL.

P

Met ABC Studios On Demand geniet je van series zoals Grey’s Anatomy, LOST, Cougar Town en Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Je kunt altijd vanaf het eerste seizoen beginnen en kijken wanneer het jou uitkomt. Elke maand komen er nieuwe series bij, zo is er altijd iets nieuws te zien bij Movies & Series!

Grandfathered Seizoen 1

Jimmy Martino, een 50-jarige vrijgezelle restauranteigenaar, komt erachter dat hij zowel een zoon heeft uit een korte romance 25 jaar geleden, als een kleindochter. Dat vormt de basis voor veel hilarische situaties in en om zijn restaurant. Met John Stamos (die je nog zult kennen van Full House) als Jimmy.

Grandfathered Seizoen 1

The Muppets seizoen 1

Hoe vergaat het de Muppets achter de schermen van hun show? Met deze ‘mockumentary’-serie, een beetje in de stijl van The Office, duik je in het échte leven The Muppets, met hun ups en downs. Neem de beroemde gasten die elke aflevering opvrolijken. De leukste is misschien wel Dave Grohl (de zanger van Foo Fighters), die met Animal de strijd aangaat wie de beste drummer is. Aanrader!

Movies & Series XL is the home of

HBO

Je favoriete HBO-series en meer dan 50 extra zenders kijk je exclusief bij Movies & Series XL. Bestel Movies & Series XL