ABC Studios

De meest sensationele series bij Movies & Series XL.

P

Met ABC Studios On Demand geniet je van series zoals Grey’s Anatomy, LOST, Cougar Town en Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Je kunt altijd vanaf het eerste seizoen beginnen en kijken wanneer het jou uitkomt. Elke maand komen er nieuwe series bij, zo is er altijd iets nieuws te zien bij Movies & Series!

The Catch Seizoen 1

Detective Alice Vaughan probeert mysterieuze zaken op te lossen en tegelijkertijd te ontdekken waar haar verloofde Benjamin Jones is. Zij is zijn slachtoffer geworden in een fraudezaak en dus probeert ze te voorkomen dat hij haar carrière ten gronde richt. Jones blijkt oplichter en aangesloten bij een internationale misdaadorganisatie.

Once Upon a Time Seizoen 1-4

De inwoners van het kuststadje Storybrooke, Maine zijn allemaal karakters uit sprookjes. De boze koningin Regina heeft hun geheugens gewist. Alleen Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en de prins op het witte paard is niet vervloekt en kan dus als enige de geheugens van de sprookjesfiguren herstellen. Maar gaat het haar ook lukken?

NIEUW: The Fosters Seizoen 1-4

The Fosters vertelt het verhaal van Stef en Lena Foster, een lesbisch stel dat hun biologische zoon aan het opvoeden is, samen met een paar geadopteerde kinderen. Wanneer Lena besluit Callie in huis te nemen, een bezwaarde tiener met een gewelddadig verleden, dreigt Callie de wereld van de Fosters op z'n kop te zetten. Stef zit niet te wachten op de gezinsuitbreiding, maar ziet al snel in dat het de enige manier is om Callie een beter leven te geven. 

The Fosters kijk je vanaf 15 mei 2017

Laatste kans

Mei is de laatste maand om deze series te zien:

  • American Crime Seizoen 1
  • The Whispers Seizoen 1

Movies & Series XL is the home of

HBO

Je favoriete HBO-series en meer dan 50 extra zenders kijk je exclusief bij Movies & Series XL. Bestel Movies & Series XL