Annuleer
ABC Studios

ABC Studios

De meest sensationele series bij MyPrime!

Met ABC Studios On Demand geniet je van series zoals Grey’s Anatomy, LOST, Cougar Town en Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Je kunt altijd vanaf het eerste seizoen beginnen en kijken wanneer het jou uitkomt. Elke maand komen er nieuwe series bij, zo is er altijd iets nieuws te zien bij Movies & Series!

Deze maand nieuw bij ABC Studios On Demand: Black-ish.

Black-ish

'Kun je als Afro-Amerikaans gezin te goed geïntegreerd zijn?', vraagt Andre zich af in Black-ish. Een goede baan, mooie vrouw, vier kinderen en een groot huis. Is het allemaal niet een beetje te?

Lees verder

Baby Daddy

De 23-jarige barman Ben krijgt een verrassing van een ex-scharrel; ze laat een baby voor zijn deur achter. Het zal je maar gebeuren.

Lees verder

Grey's Anatomy

De chirurgen Meredith Grey, Alex Karev en hun collega’s van het Sloan Memorial Hospital in Seattle beleven alweer hun twaalfde seizoen. De langlopende ziekenhuisserie van Shonda Rhimes werd bekroond werd met een Golden Globe én een Emmy Award.

Lees verder

Cougar Town

Zwabberarmen, rimpels en een zwembandje: Friends-ster Courteney Cox heeft het er als de 40-jarige Jules Cobb maar moeilijk mee dat ze een jaartje ouder wordt. Ze is net gescheiden en begeeft zich voor het eerst sinds 17 jaar weer op de datingmarkt. En dat levert natuurlijk hilarische situaties op.

Lees meer

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. s1 & 2

Agent Phil Coulson (Clark Gregg) krijgt de opdracht om een exclusief team van agenten samen te stellen. Onder de naam S.H.I.E.L.D. moeten zij de wereld beschermen tegen een onzichtbare, maar extreem gevaarlijke vijand.

Lees verder
ABC Studios

Movies & Series: het film- en seriepakket van Ziggo B.V.

Met Movies & Series heb je toegang tot duizenden films en series. Movies & Series is het film-en seriepakket van Ziggo waarmee je complete seizoenen van series kijkt, waaronder ook de topseries van ABC Studios!

Meer Movies & Series

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Black-ish seizoen 1 & 2

‘Kun je als Afro-Amerikaans gezin ook te goed geïntegreerd zijn?’, vraagt Andre Johnson zich af in de sitcom Black-ish. Vanaf 1 november bij Movies & Series. 

© 2014 ABC Studios
MyPrime

Benched - seizoen 1

Na het verliezen van haar vriend én baan kan topadvocaat en carrièretijger Nina alleen nog aan de slag bij het kantoor van de openbare verdediger, waar het nodige mis is. Vanaf 15 juli bij Movies & Series. 

MyPrime

Laatste maand op Movies & Series (juni)

Helaas, pindakaas: Private Practice, Drop Dead Diva, Wallander en Fjällbacka Murders zijn na 30 juni 2016 niet meer beschikbaar op Movies & Series. Je hebt alleen nog deze maand om ze te bekijken!