Annuleer

ABC Studios

De meest sensationele series bij Movies & Series XL.

P

Met ABC Studios On Demand geniet je van series zoals Grey’s Anatomy, LOST, Cougar Town en Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Je kunt altijd vanaf het eerste seizoen beginnen en kijken wanneer het jou uitkomt. Elke maand komen er nieuwe series bij, zo is er altijd iets nieuws te zien bij Movies & Series!

The Catch Seizoen 1

Detective Alice Vaughan probeert mysterieuze zaken op te lossen en tegelijkertijd te ontdekken waar haar verloofde Benjamin Jones is. Zij is zijn slachtoffer geworden in een fraudezaak en dus probeert ze te voorkomen dat hij haar carrière ten gronde richt. Jones blijkt oplichter en aangesloten bij een internationale misdaadorganisatie.

Once Upon a Time Seizoen 1-5

De inwoners van het kuststadje Storybrooke, Maine zijn allemaal karakters uit sprookjes. De boze koningin Regina heeft hun geheugens gewist. Alleen Emma Swan, de dochter van Sneeuwwitje en de prins op het witte paard is niet vervloekt en kan dus als enige de geheugens van de sprookjesfiguren herstellen. Maar gaat het haar ook lukken?

Once Upon a Time in Wonderland Seizoen 1

Alice heeft een avontuur beleefd aan de andere kant van het konijnenhol. Haar dokters denken dat ze gestoord is en willen haar geheugen wissen. Net op tijd wordt ze gered door het Witte konijn en de Hartenboer en zoekt ze weer gevanren van Wonderland, op zoek naar Cyrus, de liefde van haar leven.

Laatste kans

April is de laatste maand om deze series te zien:

  • Blackish Seizoen 1 en 2
  • Baby Daddy Seizoen 1 t/m 4

Movies & Series XL is the home of

HBO

Je favoriete HBO-series en meer dan 50 extra zenders kijk je exclusief bij Movies & Series XL. Bestel Movies & Series XL