Annuleer
Lees alles over je favoriete films, series en TV-zenders. Ontdek het nieuwste aanbod van Movies & Series XL, Film1 en Ziggo On Demand.

Vanaf 1 januari zijn al je favoriete films en series verzameld in twee nieuwe pakketten: Ziggo Movies & Series en Ziggo Movies en Series XL: The home of HBO

Op zoek naar een romantische komedie voor je zondagavond? Of een coole serie om te bingewatchen? Met je Ziggo abonnement kijk je op ieder moment je favoriete films en series. Gewoon op tv of op bestelling via Ziggo On Demand. 

Om je een beetje op weg te helpen vind je op deze pagina de films en series die wat ons betreft zeker de moeite waard zijn. Veel kijkplezier!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

Arrival en 4 andere vriendelijke alienfilms

Hollywood is er dol op: films over ruimtewezens. Wie fantaseert nou niet over buitenaards leven? Het wordt meestal oorlog, met een vijand from outerspace. Er zijn gelukkig ook nog filmmakers die de aliens wat vriendelijker portretteren.

Movies & Series

Billions en billions 2…

De openbaar aanklager van Zuid-New York bijt zich in een zaak rond de louche belegger Bobby Axelrod. Een episch kat-en-muisspel is het gevolg. Voor het tweede seizoen alweer.

Televisie

Viceland

VICE is overal waar jij bent: online, mobiel, in print en nu ook op tv met VICELAND, dat je vanaf 1 maart exclusief ziet is bij Ziggo. Met lifestyle en cultuur, voor en met jou, van over de hele wereld.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.