Annuleer
Lees alles over je favoriete films, series en TV-zenders. Ontdek het nieuwste aanbod van Movies & Series XL, Film1 en Ziggo On Demand.

Vanaf 1 januari zijn al je favoriete films en series verzameld in twee nieuwe pakketten: Ziggo Movies & Series en Ziggo Movies en Series XL: The home of HBO

Op zoek naar een romantische komedie voor je zondagavond? Of een coole serie om te bingewatchen? Met je Ziggo abonnement kijk je op ieder moment je favoriete films en series. Gewoon op tv of op bestelling via Ziggo On Demand. 

Om je een beetje op weg te helpen vind je op deze pagina de films en series die wat ons betreft zeker de moeite waard zijn. Veel kijkplezier!

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

‘And the Oscar goes to…’

Een rode loper tot aan de horizon. Filmsterren in galajurk. En de meest begeerde gouden beeldjes uit de filmindustrie: in de nacht van 26 op 27 februari is het Oscar Night bij Net5!

Films & Series

Girls

Maak kennis met vier BFF's uit New York die allemaal een behoorlijk hectisch leven hebben en moeten zien te dealen met flink wat drama en dilemma's.

Film1

Oscarwinnende films

Tot 26 februari zie je elke zondag bij Film1 de grootste Oscarwinnaars van vorig jaar. Zet het in je agenda! De komende vier zondagen doe je niks anders dan film kijken. 

Ziggo On Demand

7 Magnificent sjablonen

Wat de oorlogsfilm is voor Nederland, is de western voor Amerika: een cultureel icoon van het land. Met een eigen beeldtaal en gouden sjablonen. Zo ook bij The Magnificent Seven.