Feyenoord pakt ook geen punten bij PEC

Feyenoord pakt ook geen punten bij PEC

Aan de historisch slechte reeks van Feyenoord komt maar geen einde. De zwalkende ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst incasseerde bij PEC Zwolle de zevende nederlaag op rij: 3-1. Lars Veldwijk leidde het zwaar gehavende Zwolle, dat bijna een elftal aan geblesseerde spelers miste, met twee doelpunten en een assist langs het dramatisch spelende Feyenoord.


Doelman Kenneth Vermeer had na een kwartier alleen geen antwoord toen Lars Veldwijk na een diepe bal van Wout Brama op hem afkwam. De spits prikte de bal met links in de hoek. Die tegentreffer kwam als een mokerslag aan bij Feyenoord, waarbij het zelfvertrouwen toch al zo broos was. PEC Zwolle kreeg kans op kans, maar steeds redde Vermeer of stond de paal in de weg.

Volledig uit het niets kwam Feyenoord een paar minuten voor rust langszij. Sven van Beek tikte de bal uit een hoekschop achter doelman Mickey van der Hart, die kort daarna wel voorkwam dat Bilal Basaçikoglu de bezoekers zelfs op voorsprong kon brengen. De Rotterdamse opleving bleek van korte duur.

Een paar minuten na rust kwam Feyenoord opnieuw op achterstand. Veldwijk pikte de bal aan de zijlijn op, kon ongehinderd opkomen en zag vervolgens hoe zijn achteruit lopende bewaker Van Beek op de rand van het strafschopgebied zomaar onderuit ging. Veldwijk kon de bal daarna simpel in de hoek schieten.

Met Eljero Elia en Michiel Kramer als invallers probeerde Van Bronckhorst de zevende nederlaag op rij te voorkomen. Het leed werd in blessuretijd echter alleen maar nog groter, toen Veldwijk de 3-1 schonk aan Kingsley Ehizibue.

Agenda

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

De 5 beste spionagefilms

Stiekem is het de droom van ons allemaal: een leven als spion. Je ziet jezelf al gaan, met een paraplu die verandert in een geweer. Vet! Zet een van deze films op, en waan jezelf Inspector Gagdet.

Ziggo On Demand

De 5 beste misdaadfilms

Je vrienden noemen jou wel eens Peter R. De Vries, want je zit het liefst met een notitieblokje op schoot mee te schrijven tijdens een detectivefilm. Deze films zijn voor jou gemaakt!

Ziggo Dome

Presale Ladies of Soul 23 maart 2018

Ladies of Soul viert hun 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome. Naast het concert op zaterdag 24 maart is er nóg een concert, namelijk op vrijdag 23 maart. Wil jij voordringen in de rij? Lees dan snel verder.