Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker.

Welkom

Gefeliciteerd met je abonnement op FOX Sports Eredivisie! Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Bekijk ook dagelijks het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag, de samenvattingen van de Bundesliga en op zaterdagavond het programma De Eretribune.

Bekijk de FOX Sports highlights
image FOX Sports GO: kijken wanneer het je uitkomt

FOX Sports GO: kijken wanneer het je uitkomt

Elke abonnee van FOX Sports krijgt ook FOX Sports GO. Daarmee zie je overal in Nederland alle live-wedstrijden en programma's, zonder extra kosten. Gewoon via je pc, laptop, tablet, smartphone, gaming console en zelfs Chromecast. Erg handig, bijvoorbeeld als je onderweg bent.

image FOX Sports On Demand

FOX Sports On Demand

Heb je een wedstrijd van je favoriete club gemist? Met FOX Sports On Demand kijk je wedstrijden gewoon op een later moment, tot wel 7 dagen na de live-uitzending. Daarnaast heb je ook toegang tot alle samenvattingen, Club TV en FOX Sports DOC.

FOX Sports On Demand kan je vinden in het On Demand menu van je ontvanger en met Replay TV op de Horizon box en Ziggo GO.

Bekijk de wedstrijden die je kan terugkijken
image Kanalen

Kanalen

Een abonnement op FOX Sports Eredivisie biedt je toegang tot 3 kanalen, waarop meerdere live wedstrijden tegelijkertijd te zien zijn. Naast live-voetbal haal je je sporthart ook op aan Club TV, samenvattingen, De Tafel van Kees en boeiende voetbaldocumentaires.

Meer over de kanalen van FOX Sports
image De programma's van FOX Sports

De programma's van FOX Sports

Bij FOX Sports zie je exclusieve programma's als De Eretribune, De Tafel van Kees en FOX Sports Vandaag. Ben je altijd op zoek naar het laatste sportnieuws en achtergronden? Mis dan geen seconde van deze programma's!

Lees meer over de programma's van FOX Sports
Agenda

Topper van de ijsberg

Zondag 17 september

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Fox Sports

De Eredivisie is back, baby!

Pff, wat duurde de zomerstop lang. Maar gelukkig beginnen de Eredivisie en Bundesliga weer! En wel op 11 en 18 augustus. Je ziet alle wedstrijden dit seizoen uiteraard bij FOX Sports. Wat kunnen we verwachten?

Voetbal

Tussen hoop en vrees

Het seizoen is nog niet voorbij! Eredivisieteams AZ en FC Utrecht strijden nog volop om een ticket voor Europa. En NEC en Roda JC om degradatie te voorkomen. Volg de playoffs bij FOX Sports.

Voetbal

Laatste ronde!

Het einde van het voetbalseizoen nadert. En vooral in de Eredivisie en in de Primera División is het bovenaan nog heel spannend! Wie wint, wie verliest en hoe worden de Europese tickets verdeeld?

Voetbal

Preview: Ajax - Feyenoord

Ajax is de enige ploeg die Feyenoord nog van de titel af zou kunnen houden. En dan spelen de Amsterdammers ook nog thuis. De laatste keer dat Feyenoord daar wist te winnen was in augustus 2005.

Voetbal

Eredivisie: speelronde 24

De zondag staat in het teken van de topper Feyenoord - PSV. Als PSV überhaupt nog een kans wil maken dan MOET het winnen. Ajax kijkt vast en zeker toe en speelt later die dag thuis tegen Heracles.