Ervaar FOX Sports Eredivisie

Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker.

Welkom

Gefeliciteerd met je abonnement op FOX Sports Eredivisie! Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete club in de Eredivisie, Jupiler League en de KNVB Beker. Bekijk ook dagelijks het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag, de samenvattingen van de Bundesliga en op zaterdagavond het programma De Eretribune.

Bekijk de FOX Sports highlights
image FOX Sports GO: kijken wanneer het je uitkomt

FOX Sports GO: kijken wanneer het je uitkomt

Elke abonnee van FOX Sports krijgt ook FOX Sports GO. Daarmee zie je overal in Nederland alle live-wedstrijden en programma's, zonder extra kosten. Gewoon via je pc, laptop, tablet, smartphone, gaming console en zelfs Chromecast. Erg handig, bijvoorbeeld als je onderweg bent.

image FOX Sports On Demand

FOX Sports On Demand

Heb je een wedstrijd van je favoriete club gemist? Met FOX Sports On Demand kijk je wedstrijden gewoon op een later moment, tot wel 7 dagen na de live-uitzending. Daarnaast heb je ook toegang tot alle samenvattingen, Club TV en FOX Sports DOC.

FOX Sports On Demand kan je vinden in het On Demand menu van je ontvanger en met Replay TV op de Horizon box en Ziggo GO.

Bekijk de wedstrijden die je kan terugkijken
image Kanalen

Kanalen

Een abonnement op FOX Sports Eredivisie biedt je toegang tot 3 kanalen, waarop meerdere live wedstrijden tegelijkertijd te zien zijn. Naast live-voetbal haal je je sporthart ook op aan Club TV, samenvattingen, De Tafel van Kees en boeiende voetbaldocumentaires.

Meer over de kanalen van FOX Sports
image De programma's van FOX Sports

De programma's van FOX Sports

Bij FOX Sports zie je exclusieve programma's als De Eretribune, De Tafel van Kees en FOX Sports Vandaag. Ben je altijd op zoek naar het laatste sportnieuws en achtergronden? Mis dan geen seconde van deze programma's!

Lees meer over de programma's van FOX Sports
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Tussen hoop en vrees zweven

Oktober is dé maand waar het voor sommige voetbalteams erop of eronder is. En bij een aantal ploegen is er wel meer nodig dan een schietgebedje of het slaan van een kruisje voor ze het voetbalveld betreden.

Fox Sports

Topper van de ijsberg

Eredivisie seizoen 2017 – 2018 is gestart. De eerste topwedstrijd is vroeg dit jaar. PSV neemt het in eigen huis op tegen Feyenoord. Wordt deze battle een voorbode?