Ervaar FOX Sports Compleet

Ervaar FOX Sports Compleet

De Eredivisie, de Bundesliga en sensationele sporten uit de VS. Nu ieder moment op je scherm.

Sport de klok rond

Gefeliciteerd met je abonnement op FOX Sports Compleet! Vanaf nu mis je geen wedstrijd meer van je favoriete sporten. Op 6 HD-kanalen maar ook via FOX Sports GO en On Demand. Haal alles uit je abonnement.

Bekijk de highlights
image FOX Sports GO: kijken wanneer het je uitkomt

FOX Sports GO: kijken wanneer het je uitkomt

Elke abonnee van FOX Sports krijgt ook FOX Sports GO. Daarmee zie je overal in Nederland alle live-wedstrijden en programma's, zonder extra kosten. Gewoon via je pc, laptop, tablet, smartphone, gaming console en zelfs Chromecast. Erg handig, bijvoorbeeld als je onderweg bent.

image FOX Sports On Demand

FOX Sports On Demand

Heb je een wedstrijd van je favoriete club gemist? Met FOX Sports On Demand kijk je wedstrijden gewoon op een later moment, tot wel 7 dagen na de live-uitzending. Daarnaast heb je ook toegang tot alle samenvattingen, Club TV en FOX Sports DOC.

FOX Sports On Demand kan je vinden in het On Demand menu van je ontvanger en met Replay TV op de Horizon box en Ziggo GO.

Bekijk de wedstrijden die je kan terugkijken
image Kanalen

Kanalen

Een abonnement op FOX Sports Compleet biedt je toegang tot zes kanalen, waarop meerdere live wedstrijden tegelijkertijd te zien zijn. Er zijn drie kanalen voor de Eredivisie en drie kanalen voor internationale sporten. Naast live-voetbal haal je je sporthart ook op aan rechtstreekse wedstrijden van de NHL en MLB, de beste tennistoernooien, Club TV, samenvattingen, De Tafel van Kees en boeiende voetbaldocumentaires.

Meer over de kanalen van FOX Sports
image De programma's van FOX Sports

De programma's van FOX Sports

Bij FOX Sports zie je exclusieve programma's als De Eretribune, De Tafel van Kees en FOX Sports Vandaag. Ben je altijd op zoek naar het laatste sportnieuws en achtergronden? Mis dan geen seconde van deze programma's!

Lees meer over de programma's van FOX Sports

De sporten van FOX Sports

Nederlands en internationaal voetbal

Tennis

NHL

Honkbal

Mixed Martial Arts

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Sport

De beslissing valt

Dit sportweekend krijgen we antwoord op in ieder geval twee vragen: wie wordt de kampioen van de Eredivisie? En lukt het Red Bull om weer voor de podiumplaatsen te strijden in de Grand Prix van Spanje? 

Tennis

ATP Monte Carlo

Roger Federer mag dan een tenniskoning zijn, voor het ATP-tennistoernooi in nota bene vorstendom Monte Carlo zegde hij af. Meer kans op de titel voor Rafael Nadal dus.

Voetbal

Preview: Ajax - Legia Warschau

In Warschau kwam Ajax niet verder dan een 0-0, een rode kaart en een afgekeurd doelpunt. Dus dan moet het donderdagavond maar gebeuren, in een bijna uitverkochte Arena.

Voetbal

Vierde ronde FA Cup

Dit weekend geen competitiewedstrijden maar de vierde ronde van de FA Cup. Het bekertoernooi waar voetbalminnend Engeland voor warmloopt. En dat begrijpen we best.