De kanalen van Film1

De kanalen van Film1

Of je nou zin hebt in een avondje stevige actie of dubbel wilt liggen van het lachen. Met de 5 themakanalen van Film1 heb je het zo gevonden. Lees hier wat elk kanaal je te bieden heeft.

Film1 Première

Kijk de hele dag de grootste en nieuwste Hollywood-blockbusters in HD, gelijk na hun release in de bioscoop. Iedere dag om 16.00 uur is er voor de jeugdige kijkers een leuke kinderfilm te zien. Iedere avond kijk je vanaf 20.30 uur naar een grote bioscoophit. Geniet op zaterdag met de hele familie van een heerlijke filmavond, want om 19.00 uur start er een grappige of ontroerende familiefilm.

Bekijk Film1 Premiere op kanaal 101.

Film1 Action

Stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. Je moet er maar tegen kunnen. Durf jij het aan? Stem af op Film1: 24 uur per dag, 7 dagen per week pure spanning in HD. Op dinsdagavond is het Horror Night en kijk je vanaf 20.30 uur kijken naar twee bloedstollende horrorfilms.

Bekijk Film1 Action op kanaal 102.

Film1 Family

Pret is gegarandeerd met Film1 Family. Met een enorme voorraad comedyfilms in HD voor een heerlijk avondje lachen. Of een ontspannen avond met de hele familie, want iedere avond start de hoofdfilm al om 20.00 uur. En speciaal voor de jonge kijkers zijn er iedere doordeweekse ochtend tussen 07.00 uur en 08.30 uur kinderseries te zien. Geweldige kinderfilms zie je ’s morgens in het weekend en iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op alle kanalen van Film1 is de programmering afgestemd op leeftijd. Let op het Film1 Kids logo. Zo zie je meteen of een programma of film geschikt is voor jeugdige kijkers.

Bekijk Film1 Family op kanaal 103.

Film1 Drama

Het nieuwe kanaal van Film1 waar 's werelds beste verhalen verteld worden, zowel in films als in series. Film1 Drama staat bol van topfilms uit elk genre en gaat daarnaast elke vrijdagavond en in het weekend vanaf 20.30 uur op de thematische toer. Zoek je favoriete plekje op de bank op en kies een van de twee speciaal voor jou gecombineerde films. Of kijk ze gewoon allebei! Op dit speciale kanaal hebben we ook aan de kinderen gedacht, met vaste kijkmomenten in de ochtend en de middag.

Bekijk Film1 Drama op kanaal 104.

Film1 Sundance

Voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en sterke series stem je af op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor als je net even iets anders wil. Op vrijdagavond kijk je om 21.00 uur naar eigenzinnige en opmerkelijke documentaires. De zaterdagavond is voor de muziekliefhebbers, met om 22.30 uur concerten en programma’s over verrassende grootheden uit de popgeschiedenis.

Bekijk Film1 Sundance op kanaal 105.

Agenda

Kinderpret in de Ziggo winkels

Woensdag 16 augustus - 13.00 uur

Deze zomer ontmoet je jouw grote helden in de Ziggo winkels!

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

US Open 2017

Maandag 28 augustus

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaa

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.