De kanalen van Film1

De kanalen van Film1

Of je nou zin hebt in een avondje stevige actie of dubbel wilt liggen van het lachen. Met de 5 themakanalen van Film1 heb je het zo gevonden. Lees hier wat elk kanaal je te bieden heeft.

Film1 Première

Kijk de hele dag de grootste en nieuwste Hollywood-blockbusters in HD, gelijk na hun release in de bioscoop. Iedere dag om 16.00 uur is er voor de jeugdige kijkers een leuke kinderfilm te zien. Iedere avond kijk je vanaf 20.30 uur naar een grote bioscoophit. Geniet op zaterdag met de hele familie van een heerlijke filmavond, want om 19.00 uur start er een grappige of ontroerende familiefilm.

Bekijk Film1 Premiere op kanaal 101.

Film1 Action

Stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. Je moet er maar tegen kunnen. Durf jij het aan? Stem af op Film1: 24 uur per dag, 7 dagen per week pure spanning in HD. Op dinsdagavond is het Horror Night en kijk je vanaf 20.30 uur kijken naar twee bloedstollende horrorfilms.

Bekijk Film1 Action op kanaal 102.

Film1 Family

Pret is gegarandeerd met Film1 Family. Met een enorme voorraad comedyfilms in HD voor een heerlijk avondje lachen. Of een ontspannen avond met de hele familie, want iedere avond start de hoofdfilm al om 20.00 uur. En speciaal voor de jonge kijkers zijn er iedere doordeweekse ochtend tussen 07.00 uur en 08.30 uur kinderseries te zien. Geweldige kinderfilms zie je ’s morgens in het weekend en iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op alle kanalen van Film1 is de programmering afgestemd op leeftijd. Let op het Film1 Kids logo. Zo zie je meteen of een programma of film geschikt is voor jeugdige kijkers.

Bekijk Film1 Family op kanaal 103.

Film1 Drama

Het nieuwe kanaal van Film1 waar 's werelds beste verhalen verteld worden, zowel in films als in series. Film1 Drama staat bol van topfilms uit elk genre en gaat daarnaast elke vrijdagavond en in het weekend vanaf 20.30 uur op de thematische toer. Zoek je favoriete plekje op de bank op en kies een van de twee speciaal voor jou gecombineerde films. Of kijk ze gewoon allebei! Op dit speciale kanaal hebben we ook aan de kinderen gedacht, met vaste kijkmomenten in de ochtend en de middag.

Bekijk Film1 Drama op kanaal 104.

Film1 Sundance

Voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en sterke series stem je af op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor als je net even iets anders wil. Op vrijdagavond kijk je om 21.00 uur naar eigenzinnige en opmerkelijke documentaires. De zaterdagavond is voor de muziekliefhebbers, met om 22.30 uur concerten en programma’s over verrassende grootheden uit de popgeschiedenis.

Bekijk Film1 Sundance op kanaal 105.

Agenda

Eindpunt Parijs

Zaterdag 1 juli

Het is de wielerronde met de grootste naam, de meeste volgers en de drukste bochten in de Alpen: de

F1 Grand Prix van Hongarije

Vrijdag 28 juli - 10.00 uur

Vorig jaar ging oma Max met een slakkenvaart over de Hungaroring. Althans, dat vond hij zelf. Gelukk

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.