De kanalen van Film1

De kanalen van Film1

Of je nou zin hebt in een avondje stevige actie of dubbel wilt liggen van het lachen. Met de 5 themakanalen van Film1 heb je het zo gevonden. Lees hier wat elk kanaal je te bieden heeft.

Film1 Première

Kijk de hele dag de grootste en nieuwste Hollywood-blockbusters in HD, gelijk na hun release in de bioscoop. Iedere dag om 16.00 uur is er voor de jeugdige kijkers een leuke kinderfilm te zien. Iedere avond kijk je vanaf 20.30 uur naar een grote bioscoophit. Geniet op zaterdag met de hele familie van een heerlijke filmavond, want om 19.00 uur start er een grappige of ontroerende familiefilm.

Bekijk Film1 Premiere op kanaal 101.

Film1 Action

Stevige actie, zenuwslopende thrillers, wonderbaarlijke fantasy, opzienbarende sciencefiction en ijzingwekkende horrorfilms. Je moet er maar tegen kunnen. Durf jij het aan? Stem af op Film1: 24 uur per dag, 7 dagen per week pure spanning in HD. Op dinsdagavond is het Horror Night en kijk je vanaf 20.30 uur kijken naar twee bloedstollende horrorfilms.

Bekijk Film1 Action op kanaal 102.

Film1 Family

Pret is gegarandeerd met Film1 Family. Met een enorme voorraad comedyfilms in HD voor een heerlijk avondje lachen. Of een ontspannen avond met de hele familie, want iedere avond start de hoofdfilm al om 20.00 uur. En speciaal voor de jonge kijkers zijn er iedere doordeweekse ochtend tussen 07.00 uur en 08.30 uur kinderseries te zien. Geweldige kinderfilms zie je ’s morgens in het weekend en iedere woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Op alle kanalen van Film1 is de programmering afgestemd op leeftijd. Let op het Film1 Kids logo. Zo zie je meteen of een programma of film geschikt is voor jeugdige kijkers.

Bekijk Film1 Family op kanaal 103.

Film1 Drama

Het nieuwe kanaal van Film1 waar 's werelds beste verhalen verteld worden, zowel in films als in series. Film1 Drama staat bol van topfilms uit elk genre en gaat daarnaast elke vrijdagavond en in het weekend vanaf 20.30 uur op de thematische toer. Zoek je favoriete plekje op de bank op en kies een van de twee speciaal voor jou gecombineerde films. Of kijk ze gewoon allebei! Op dit speciale kanaal hebben we ook aan de kinderen gedacht, met vaste kijkmomenten in de ochtend en de middag.

Bekijk Film1 Drama op kanaal 104.

Film1 Sundance

Voor geweldige concertregistraties, onafhankelijke films, boeiende documentaires en sterke series stem je af op Film1 Sundance. Een veelzijdig kanaal voor als je net even iets anders wil. Op vrijdagavond kijk je om 21.00 uur naar eigenzinnige en opmerkelijke documentaires. De zaterdagavond is voor de muziekliefhebbers, met om 22.30 uur concerten en programma’s over verrassende grootheden uit de popgeschiedenis.

Bekijk Film1 Sundance op kanaal 105.

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september - 05.00 uur

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september - 22.00 uur

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Lady Gaga

Dinsdag 3 oktober

Lady Gaga staat op 3 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 13 feb

F1 Grand Prix van Japan

Vrijdag 6 oktober

Max Verstappen werd hier vorig jaar tweede. Hamilton en Vettel hebben het in het verleden ook wel go

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?