Ervaar Film1

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt.

image Welkom

Welkom

Gefeliciteerd met je abonnement op Film1! Met Film1 kijk je de grootste blockbusters en de nieuwste Nederlandse films in digitale beeld- en geluidskwaliteit. Kijk waar en wanneer je maar wilt naar de mooiste films en series uit alle genres. Of je nu zin hebt in actie, horror, romantiek of comedy, Film1 kijk je op elk moment van de dag. Film1. De beste films. Als eerste op je scherm.

image Kijken waar en wanneer je wilt

Kijken waar en wanneer je wilt

Met de Film1 app heb je overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1. Je ontvangt in Nederland de mooiste films en series uit alle genres gewoon op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 app is ook via Chromecast te gebruiken.

De Film1 app is gratis beschikbaar in de Apple store en Google Play Store. Download de Film1 app of ga naar film1.nl en log in.

image On Demand

On Demand

Heb je geen zin om te wachten tot dat je favoriete film begint? Maak dan gebruik van Film1 On Demand en kijk een film wanneer het je uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een interactieve ontvanger. Film1 On Demand is gratis inbegrepen bij je abonnement.

Hoe kijk je On Demand op je mediabox?

  • Druk (afhankelijk van je mediabox) op de rode- of On Demand-knop van je afstandsbediening om naar het Ziggo On Demand menu te gaan.
  • Navigeer naar 'Aanbieders' als je afstandsbediening de rode knop heeft. Heeft je afstandsbediening de On Demand knop? Navigeer dan naar TV Gemist en vervolgens naar Films & Series.
  • Selecteer Film1 en kies een van de 350 titels. Druk 'OK' om te kijken.
  • Kun je de film of serie niet afkijken? Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder.
image Vijf reclamevrije themakanalen

Vijf reclamevrije themakanalen

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 5 reclamevrije themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Kies uit het ruime aanbod van meer dan 400 films en series. 

Meer over de kanalen van Film1
image Film1 Highlights

Film1 Highlights

Wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod van Film1? Op de highlightpagina’s bekijk je de trailers van de nieuwste films en series. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Bekijk de Film1 highlights
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?