Ervaar Film1

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt.

image Welkom

Welkom

Gefeliciteerd met je abonnement op Film1! Met Film1 kijk je de grootste blockbusters en de nieuwste Nederlandse films in digitale beeld- en geluidskwaliteit. Kijk waar en wanneer je maar wilt naar de mooiste films en series uit alle genres. Of je nu zin hebt in actie, horror, romantiek of comedy, Film1 kijk je op elk moment van de dag. Film1. De beste films. Als eerste op je scherm.

image Kijken waar en wanneer je wilt

Kijken waar en wanneer je wilt

Met de Film1 app heb je overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1. Je ontvangt in Nederland de mooiste films en series uit alle genres gewoon op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 app is ook via Chromecast te gebruiken.

De Film1 app is gratis beschikbaar in de Apple store en Google Play Store. Download de Film1 app of ga naar film1.nl en log in.

image On Demand

On Demand

Heb je geen zin om te wachten tot dat je favoriete film begint? Maak dan gebruik van Film1 On Demand en kijk een film wanneer het je uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een interactieve ontvanger. Film1 On Demand is gratis inbegrepen bij je abonnement.

Hoe kijk je On Demand op je mediabox?

  • Druk (afhankelijk van je mediabox) op de rode- of On Demand-knop van je afstandsbediening om naar het Ziggo On Demand menu te gaan.
  • Navigeer naar 'Aanbieders' als je afstandsbediening de rode knop heeft. Heeft je afstandsbediening de On Demand knop? Navigeer dan naar TV Gemist en vervolgens naar Films & Series.
  • Selecteer Film1 en kies een van de 350 titels. Druk 'OK' om te kijken.
  • Kun je de film of serie niet afkijken? Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder.
image Vijf reclamevrije themakanalen

Vijf reclamevrije themakanalen

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 5 reclamevrije themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Kies uit het ruime aanbod van meer dan 400 films en series. 

Meer over de kanalen van Film1
image Film1 Highlights

Film1 Highlights

Wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod van Film1? Op de highlightpagina’s bekijk je de trailers van de nieuwste films en series. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Bekijk de Film1 highlights
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.