Annuleer
Ervaar Film1

Ervaar Film1

Vanaf nu geniet je van de grootste blockbusters en nieuwste Nederlandse films waar en wanneer je maar wilt.

Welkom

Gefeliciteerd met je abonnement op Film1! Met Film1 kijk je de grootste blockbusters en de nieuwste Nederlandse films in digitale beeld- en geluidskwaliteit. Kijk waar en wanneer je maar wilt naar de mooiste films en series uit alle genres. Of je nu zin hebt in actie, horror, romantiek of comedy, Film1 kijk je op elk moment van de dag. Film1. De beste films. Als eerste op je scherm.

Kijken waar en wanneer je wilt

Met de Film1 app heb je overal en altijd onbeperkt toegang tot Film1. Je ontvangt in Nederland de mooiste films en series uit alle genres gewoon op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 app is ook via Chromecast te gebruiken.

De Film1 app is gratis beschikbaar in de Apple store en Google Play Store. Download de Film1 app of ga naar film1.nl en log in.

On Demand

Heb je geen zin om te wachten tot dat je favoriete film begint? Maak dan gebruik van Film1 On Demand en kijk een film wanneer het je uitkomt. Het enige wat je nodig hebt, is een interactieve ontvanger. Film1 On Demand is gratis inbegrepen bij je abonnement.

Hoe kijk je On Demand op je mediabox?

  • Druk (afhankelijk van je mediabox) op de rode- of On Demand-knop van je afstandsbediening om naar het Ziggo On Demand menu te gaan.
  • Navigeer naar 'Aanbieders' als je afstandsbediening de rode knop heeft. Heeft je afstandsbediening de On Demand knop? Navigeer dan naar TV Gemist en vervolgens naar Films & Series.
  • Selecteer Film1 en kies een van de 350 titels. Druk 'OK' om te kijken.
  • Kun je de film of serie niet afkijken? Druk dan gewoon op stop en kijk op een later tijdstip verder.

Vijf reclamevrije themakanalen

Hou je van stevige actiefilms? Of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft 5 reclamevrije themakanalen, zodat je gemakkelijk een film of serie kiest van je favoriete genre. 24 uur per dag. Kies uit het ruime aanbod van meer dan 400 films en series. 

Meer over de kanalen van Film1

Film1 Highlights

Wil je op de hoogte blijven van het meest recente aanbod van Film1? Op de highlightpagina’s bekijk je de trailers van de nieuwste films en series. Zo hoef je nooit meer iets te missen!

Bekijk de Film1 highlights
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.

Film1

Cinderella (2015)

Een glazen muiltje, draak van een stiefmoeder, etterbakken van stiefzusjes en natuurlijk een knappe prins: iedereen kent het beroemde Disney-sprookje Assepoester. 

© 2016 Lumière Home Entertainment. All rights reserved.
Film1

The Fall - seizoen 3

Aan het eind van het seizoen 2 werd de meedogenloze seriemoordenaar Paul Spector geveld door een kogelregen. Grote vraag: legt hij daadwerkelijk het loodje? Je ziet het in december in het nieuwe seizoen.

© 2015 ABC Distribution. All Rights Reserved
Film1

Carol

Liefdesdrama over een verboden liefde tussen twee vrouwen in het New York van de bekrompen jaren '50. Met Rooney Mara en Cate Blanchett. Vanaf 6 november bij Film1.

© 2014 Walt Disney Studios Motion Pictures. All Rights Reserved.
Film1

Into the Woods

Betoverend sprookje met Meryl Streep als boze heks. Met o.a. Emily Blunt, Anna Kendrick, Johnny Depp en James Corden. Vanaf 12 november bij Film1. 

Nieuws