Live: Hull City - Leicester City

Live: Hull City - Leicester City

Een promovendus tegen de kampioen

EVENEMENT IS GEWEEST
Kanaal 14
13 augustus 2016, 13.30 uur
Leicester verdedigt de titel en speelt Champions League, Hull is na een jaar weer terug in de Premier League. Wordt het een walk-over voor Leicester of moet het serieus aan de bak?

Hull City wil overleven

Bij Hull City zijn ze realistisch: ze moeten vooral overleven. De pas aangestelde manager van The Tigers, Mike Phelan, kent zijn opdracht. Tegen kampioen Leicester moet zijn team in ieder geval goed uit de startblokken komen. 

Grote verwachtingen

Leicester City, kampioen van de  Premier League 2015/2016. Het staat er echt. De fans ontwaken langzaam uit een prachtige zomerroes. Ze durven voorzichtig te dromen over een nieuwe titel. De status als kampioen betekent ook meer druk. Vorig jaar wist coach Ranieri zijn kalmte over te brengen op de spelersgroep. Toen was handhaving in de Premier League het voornaamste doel. Nu treedt de club aan als titelverdediger. Dat brengt een heel ander verwachtingspatroon met zich mee.

Sleutel van het succes weggekocht

Leicester maakte vorig seizoen indruk met spelers die andere clubs over het hoofd hadden gezien. De sleutelfiguren achter het succesvolle scoutingsapparaat zijn nu weggekocht. Scout Ben Wrigglesworth werd weggekaapt door Arsenal en Steve Walsh zit nu bij Everton. Leicester heeft ook goede zaken gedaan. Van het topspelerstrio Vardie, Mahrez en Kanté vertrok vooralsnog alleen de laatste.

Bovendien versterkte het zich met talentvolle spelers als Bartosz Kapustka en Ahmed Musa die we nog van VVV kennen. Op lange termijn kan de club niet concurreren met de veel rijkere concurrenten. Maar, zo bewezen de sluwe Foxes, kampioen word je niet met de beurs, maar met het hoofd en het hart.

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september - 05.00 uur

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september - 22.00 uur

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Lady Gaga

Dinsdag 3 oktober

Lady Gaga staat op 3 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 13 feb

F1 Grand Prix van Japan

Vrijdag 6 oktober

Max Verstappen werd hier vorig jaar tweede. Hamilton en Vettel hebben het in het verleden ook wel go

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Premier League en La Liga van start

2017/2018 belooft een geweldig voetbalseizoen te worden. Het WK in Rusland komt eraan en mede daarom beginnen de competities lekker vroeg dit jaar. Zo ook in Engeland en Spanje!

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Rugbyfans opgelet! Aanstaande vrijdag kijk je de Six Nations match Wales - Ierland live op kanaal 14! En het getrek en getackel gaat zondag net zo hard verder tijdens Celtic - Rangers. 

Premier League

Premier League: speelronde 25

Watford versloeg Arsenal twee weken geleden in eigen huis en wil nu ook stunten op Old Trafford. Verder zie je de topper Liverpool - Tottenham en hebben Chelsea en City het op papier makkelijk.

Premier League

Premier League: speelronde 22

Vorige week werd Manchester City afgedroogd door Everton. Deze week staat de lastige thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma. De rest van de top zes heeft op papier een makkelijk weekend.

Premier League

Premier League: speelronde 21

Regerend kampioen Leicester ontvangt koploper Chelsea: beide clubs hebben de punten hard nodig. De speelronde eindigt op Old Trafford met een ware knaller: Manchester United - Liverpool.