Live: Hull City - Leicester City

Live: Hull City - Leicester City

Een promovendus tegen de kampioen

EVENEMENT IS GEWEEST
Kanaal 14
13 augustus 2016, 13.30 uur
Leicester verdedigt de titel en speelt Champions League, Hull is na een jaar weer terug in de Premier League. Wordt het een walk-over voor Leicester of moet het serieus aan de bak?

Hull City wil overleven

Bij Hull City zijn ze realistisch: ze moeten vooral overleven. De pas aangestelde manager van The Tigers, Mike Phelan, kent zijn opdracht. Tegen kampioen Leicester moet zijn team in ieder geval goed uit de startblokken komen. 

Grote verwachtingen

Leicester City, kampioen van de  Premier League 2015/2016. Het staat er echt. De fans ontwaken langzaam uit een prachtige zomerroes. Ze durven voorzichtig te dromen over een nieuwe titel. De status als kampioen betekent ook meer druk. Vorig jaar wist coach Ranieri zijn kalmte over te brengen op de spelersgroep. Toen was handhaving in de Premier League het voornaamste doel. Nu treedt de club aan als titelverdediger. Dat brengt een heel ander verwachtingspatroon met zich mee.

Sleutel van het succes weggekocht

Leicester maakte vorig seizoen indruk met spelers die andere clubs over het hoofd hadden gezien. De sleutelfiguren achter het succesvolle scoutingsapparaat zijn nu weggekocht. Scout Ben Wrigglesworth werd weggekaapt door Arsenal en Steve Walsh zit nu bij Everton. Leicester heeft ook goede zaken gedaan. Van het topspelerstrio Vardie, Mahrez en Kanté vertrok vooralsnog alleen de laatste.

Bovendien versterkte het zich met talentvolle spelers als Bartosz Kapustka en Ahmed Musa die we nog van VVV kennen. Op lange termijn kan de club niet concurreren met de veel rijkere concurrenten. Maar, zo bewezen de sluwe Foxes, kampioen word je niet met de beurs, maar met het hoofd en het hart.

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Guus Meeuwis

Zaterdag 2 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 1 & 2 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Voetbal

Premier League en La Liga

En wat staat er op het menu? In de Premier League lik je je vingers af bij Manchester City-Liverpool en in La Liga wordt het een patatje oorlog met Catalonië-saus.

Ziggo Sport

Ziggo Sport Weekly

Voor ieder wat wils deze week. Van dameshandbal tot City - Liverpool. En laten we de Six Nations match Ierland - Engeland niet vergeten. Je hoeft de deur in elk geval niet uit.

Premier League

Preview: Liverpool - Arsenal

Op papier is Liverpool - Arsenal 'maar' een subtopper. Toch zullen de vonken er op Anfield Road vanaf spatten. Net als in het eerste treffen dit seizoen. Toen wonnen The Reds met 3-4.

Premier League

Premier League: speelronde 23

Chelsea zag de concurrentie punten verspillen en lijkt fluitend op weg naar de zesde landstitel. Deze speelronde moet het op bezoek bij Liverpool, een echte kraker op Anfield.